Pasaulyje kiekvienais metais vidutiniškai yra pagaminama 270 milijonų hektolitrų šio gėrimo. Atsižvelgiant į šias tendencijas montuojame specializuotas šaldymo kameras vyno butelių laikymui. Dvi populiariausios vyno gamybos technologijos yra prancūziška Champagne ir itališka Martinotti-Charmat. Abiejų technologinių procesų metu yra naudojama šaldymo įranga, kad būtų išlaikomi reikiami užduoti fermentacijos parametrai.
Oro temperatūros ir drėgmės kontrolė vyno laikymo šaldymo kamerose yra labai svarbi išsaugant vyno organoleptines savybes (apima gatavo produkto išvaizda, kvapas, garsinės, taktilinės, skonio parametrus). Laikymo metu medinės statinės, kamštinė medžiaga yra jautrios oro dregmės pokyčiui. Laikomo vyno sudėtyje esantis vanduo pro šias medžiagas išgaruoja jeigu patalpoje nėra palaikomas drėgmės balansas. Mes siūlome vyno šaldymo kambariuose montuoti specializuota šaldymo įrangą, kuri ne tik šaldo, bet šildo ir drėkina patalpą. Tokiu būdu yra sukuriamas mikroklimatas atkartojantis saugojimą vyno rūsiuose. Specializuotose vyno šaldymui pritaikytuose patalpose galime papildomai sumontuoti specialius stelažus bordo butelių saugojimui.